Ons werk bestaat uit het uit handen nemen van (al) je socialmedia-activiteiten die jij en/of je onderneming beheert. Maar wie weet ben je ook wel niet tevreden met de resultaten die collega's in onze branche behalen.

Nee, we doen niet aan leuke verhaaltjes die zo in de Libelle kunnen. Ons doel is zakelijk: rendement halen uit je socialmedia-netwerken in combinatie met je website(s). Je betaalt geen geld om slechts geliket te worden maar om rendement te halen over een zo breed mogelijk vlak en met de grootst mogelijke diversiteit aan onderwerpen. Kortom: we willen resultaten onderaan de streep.

Ons doel: rendement en resultaten halen onderaan de streep

Waarom Social Media Noord:

  Goedkoper en dus sneller rendement
  22 jaar ervaring met internet en gedrag bezoekers
  7 dagen per week 12 uur per dag bereikbaar
  Tweetalig en foutloos (NL/ENG) op universitair niveau
  Facebook en Instagram separaat voor ieder platform
  Interne monitoring via eigen geprogrammeerde statistieken *
  Zeer ervaren in de psychologie achter een bezoeker
  Hoofddoel: expansie van je bedrijf en omzet
  Geen likes maar resultaten halen onder de streep

Uniek: A-Z monitoring

Bij Social Media Noord bieden we een unieke extra dienst aan. Met intern geprogrammeerde statistieken zijn we in staat om uiterst nauwkeurig resultaten van al onze werkzaamheden realtime te volgen nadat bezoekers het socialmedia-platform hebben verlaten.

Het gaat hier om informatie die ontbreekt op Facebook, Instagram en dergelijke. Die cijfers vertellen namelijk alleen iets over het gedrag van bezoekers die op dat moment actief zijn op die socialmedia-kanalen. Wij gaan verder en blijven bezoekers monitoren zelfs nadat ze Facebook hebben verlaten. En dát is wat je wilt als ondernemer: weten of en hoe een bezoeker écht actie onderneemt naar aanleiding van jouw post.

Deze unieke dienst is beschikbaar én gratis in combinatie met een website ontwikkeld en gebouwd door Kei Media

Een van de eigenschappen waarin we uniek zijn* is dat Social Media Noord werkt met zelf-geprogrammeerde webstatistieken die betrouwbaarder zijn dan Google Analytics. Als gecertificeerde Google-experts weten we waarover we praten:

  Google Analytics hebben een aantoonbare afwijking van 25% - 35%. Reden is dat Google Analytics gebruikmaakt van javascript en browsers met ad-blockers die dit standaard blokkeren.

  Je haalt met Google Analytics een beerput van privacy-gevoelige input naar boven. Gelet op de Europese AVG-wet dien je aan een hoop extra regels te voldoen. Social Media Noord omzeilt dit.

  De Webstatistieken van Social Media Noord zijn zeer uitgebreid maar maken géén gebruik van javascipt. Ook maken we géén gebruik van cookies. Ook hebben ad-blockers geen invloed op onze statistieken. Hierdoor is de betrouwbaarheid nagenoeg maximaal.

* Alleen in combinatie met een website ontwikkeld en gebouwd door Kei Media